A tábor

A FotóFaluban egymás mellett, párhuzamosan működnek konzultációs programok, konkrét fotóeljárásokat komplexen bemutató, valamint a már ismert eljárások egyéb lehetőségeit feltáró és oktató programok.

Tapasztalt fotográfusoktól, fotóművészektől lehet elsajátítani a szakma illetve az alkotói fotográfia csínját-bínját, miközben a képi gondolkodás, a vizuális kifejezési készség fejlesztése is folyamatosan napirenden marad.

A  táborozók egymás után vagy akár egyszerre, több szakirány munkájában is betekinthetnek.

A táborban az archaikus képalkotástól kezdve, a klasszikus analóg eljárásokon keresztül a digitális képalkotásig mindenki találhat magának érdeklődésének megfelelő kurzust. A fotográfia mellett a mozgókép készítés is témája az alkotótábornak, a hagyományos analóg keskenyfilmezési technika és a digitális mozgóképkészítés egyaránt. Minden este szakmai előadás, portfólió review – nyilvános és személyes konzultációk, vetítések, együtt zenélés zárja a napi programot.

 

JELENTKEZEM

 

Időpontok:
Fotó:
2018. július 29 – augusztus 5.
Film:
2018. július 27 – augusztus 5.


A FotóFalun a napi elméleti és gyakorlati kurzusok mellett hangsúlyt fektetünk arra is, hogy kurzusok mellett kitekintsünk a fotográfia világába, és megismerkedjünk a futó irányzatokkal, egy-egy fotóművész, alkotó, kurátor aktuális munkásságával, gondolataival. Felkért előadóink portfolio review-t is tartanak majd, ezért kérünk, ha szeretnéd ezt a lehetőséget igénybe venni, akkor már előkészített anyaggal gyere le a táborba!