CAMERA OBSCURA // július 14-23. / 14-18. / 19-23.

CAMERA OBSCURA // július 14-23. / 14-18. / 19-23.

Építs, exponálj és hívd életre a képet! Tedd mindezt a magad által készített camera obscura segítségével! Élvezd a fényképezőgép nélküli fotografálást, a tudomány, a játék és a művészet csodálatos keveredését!

 
Szeretnél kiszabadulni az agyon komputerizált világ szűkös ketrecéből, érdekelnek az egyedi konstrukciók és becsülöd a kétkezi munkát? Nálunk a helyed!
A camera obscurával történő kísérleti képalkotás a kezdetekhez való visszatérésről, a világ lelassításáról szól és egy fantasztikus önismereti és vizuális utazásra hív.
A kurzus alatt egyedi építésű kamerákat és más, fénnyel működő szerkezeteket fogunk készíteni. Cél, hogy a jövőben eljussatok odáig, hogy lássátok, adott témáitokhoz milyen jellegű kamera használata szükséges és képesek legyetek megépíteni azokat.
A hagyományos kamerák építésén túl idei kiemelt a témánk a sztereó fényképezés lesz. Tervezünk, barkácsolunk és megvalósítunk! Bármilyen őrült ötletre nyitottunk vagyunk, mert nincs lehetetlen!
Barkácsanyagokat, szerszámokat, fotópapírt, vegyszereket mi biztosítunk, ha pedig van olyan tárgyad, amit szívesen használnál kameraként, hozd magaddal és átalakítjuk.
Egy szónak is száz a vége: egy jóleső munkával teli, kikapcsoló és a fényképezés alapjait vizsgáló utazásra hívunk. Gyere!

Mesterek:
Fodor János Dániel intermédia-művész
Laczkó Péter vándorfényképész
Pfliegel Bálint fotográfus

Alábbi időpontokban csatlakozhatsz a kurzushoz:
2017. július 14-23. 14:00
2017. július 14-18. 14:00
2017. július 19-23. 10:00

Árakról itt informálódhatsz.

Ha a fentiektől eltérő időpontban jönnél kérlek írj az info (kukac) artbazis.hu címre.
Ha a csatlakoznál más kurzusainkhoz is jelöld a jelentkezési lapodon.

JELENTKEZEM

GYERE KORÁBBAN / MARADJ TOVÁBB!!!
NEKED AJÁNLJUK A KÖVETKEZŐ KURUSAINKAT IS:

Archaikus fotóeljárások
Mágikus kollódium
Fotogram

Analog-harmoniak